Idag: torsdag, 18 juli, 2024 - 4:03

WEBLØSNINGER

Skreddersydde

Løsninger

BRUKSOMRÅDET

Nettsider skal ikke bare se pene ut, de er et verktøy som først og fremst skal gjøre en jobb, og arbeidstiden er 24/7. Skal nettsiden din selge produkter? Skal den gi mulighet for bookinger? Eller skal den bare være en ambassadør for selskapet ditt?

MÅLSETTING

Det viktigste med nettsider er å være tydelig på hva du ønsker å oppnå. En god nettside starter med målsetting og hensikt. Det er kun på den måten du kan si om den er en suksess eller ikke. Ved å være tydelig på jobben nettsiden skal utføre og hva den skal oppnå, så kan vi skru sammen akkurat de løsningene og den opplevelsen som gjør jobben best mulig.

Nettløsninger fra NewIT AS!

Vår tilnærming til nettsider er at de aldri blir ferdig. På samme måte som din virksomhet utvikler seg, så burde også dine digitale plattformer og nettside utvikle seg.

Vi jobber derfor med vekstdrevet design, som betyr at vi legger en langsiktig plan for utvikling av funksjoner og innhold. På veien kan vi teste og finne ut hva som fungerer for deg og dine kunder.

Vi har høy kompetanse og fokuserer på personlig oppfølging og rådgivning. Du skal alltid føle deg trygg på at din bedrifts sikkerhet er ivaretatt.

Verdens største handlegate

Har du produkter du kan selge på nett? Da trenger du en profesjonell nettbutikk som gjør det enkelt for dine kunder å handle også når de ikke kan komme til din fysiske butikk. Husk på at du med en nettbutikk ikke lenger selger lokalt, men at du om ønskelig kan selge globalt. Du får mulighet til å selge i verdens største handlegate. Alt er opp til deg å vi kan hjelpe deg på veien.

Vi har løsningen som passer best for deg. Rammeveket som brukes er bland de mest annerkjente og solide i markedet. Mange regner løsningen NewIT presenterer som "best i klassen" for nettbutikkløsninger...og vi tilbyr kun det beste.

Nettbutikk

Noe av det en nettbutikk fra NewIT inneholder.

Klar for et samarbeid med oss?

Få en gratis analyse av din IT struktur og dine webtjenester. Vi ringer deg, helt uforpliktende!