Idag: lørdag, 15 juni, 2024 - 11:00
Web tjenester

Drift av

Web tjenester

Hosting og drift av webløsninger

Få en stabil infrastruktur på web

Moderne og sikre webløsninger for din bedrift.

NewIT er eksperter på drift av webløsningene fra Joomla, WordPress, Prestashop, shopify mm. Vi bistår med å flytte, eller bygge din driftsløsning i henhold til deres behov. Vi sørger vi for at den grunnleggende infrastrukturen til nettsiden din er på plass, med en sikker og stabil driftstjeneste.

Det er kort vei til en rådgiver, og vi er tilgjengelige i henhold til selskapets avtale. NewIT leverer høy oppetid, døgnkontinuerlig vakt, og driftsavtaler ned til 1 times responstid ved uønskede hendelser.

Hvorfor velge webløsninger fra NewIT?

DATASENTER I NORGE

Vårt datasenter er lokalisert i Norge eller via våre skytjenester i Azure. Vi opplever at mange av kundene som kommer til oss tidligere har brukt en utenlandsk webhost og har vært misfornøyd med tjenestene. Vi tilbyr kortreist serverhosting med gode responstider, bedre brukeropplevelse og raskere nettløsning.

HØY OPPETID

Vi leverer høy oppetid, døgnkontinuerlig vakt og drifts-avtaler ned til 1 times responstid ved uønskede hendelser. Vi overvåker serveren kontinuerlig. Det er kort vei til en rådgiver, og vi er lett å få tak i.

SKREDDERSYDDE LØSNINGER

Vi skreddersyr webingløsningene, slik at du ikke betaler for mer plass på serveren enn du trenger. Vi tilbyr dedikerte servere, noe som vil si at du ikke deler plass med andre nettløsninger på serveren. Dette sikrer deg lynrask lastetid på din webløsning.

SIKKERHET OG STABILITET

Vi sørger for at den grunnleggende infrastrukturen til nettløsningen din er på plass. Vi tilbyr en sikker og stabil webhosting. Vi er opptatt av at forbindelsen mellom nettsiden og nettleseren er kryptert, og tilbyr en rekke SSL-sertifikater tilpasset dine behov.

Ønsker du mer informasjon?

Fyll inn feltene under så hører du fra oss.