Idag: lørdag, 15 juni, 2024 - 11:00

Våre

Tjenester

Vi er med dere fra begynnelse til slutt!

NewIT er en IT leverandør for bedriftsmarkedet.
Vi har et bredt utvalg av programvare og tjenester for små og mellomstore bedrifter.

WebDesign

Få en professjonell og tydelig nettportal for din bedrift. Vi hjelper også med utvikling av nettbutikker. Her er det ingen grenser...

Sikkerhet

NewIT skreddersyr sikkerhetsløsninger til din bedrift baser på kvalitetsprodukter fra Fortinet. Din sikkerhet er vårt ansvar.

Backup

Vi leverer de beste backupløsningene på markede. Vi sørger for at alle dine data blir godt ivaretatt og behandlet på en sikker måte.

VPN (hjemmekontor)

Logg på firmanettverket på en sikker og god måte fra hvor som helst i verden, med våre Fortinet produkter. Krypter dine data.

Skyløsning

Vi tilbyr flere typer skyløsninger. Vi gir deg muligheten til og velge hva som er best for dere. Vi bistår gjerne med gode råd.

Serverdrift

Våre konsulenter er spesialister på drift og vedlikehold av serverløsninger. Vi utfører drift ved fast avtale eller ved behov.

STEG

Vår Prosess

a.

PLANLEGGING

Sammen finner vi den beste løsningen for din bedrift. Vår erfaring hjelper deg å realisere din nettside eller nettbutikk

b.

DESIGN

Vi utarbeider en demo løsning som vi sammen gjennomgår. Her vil endringer og tillegg gjøre kronen på verket

c.

UTVIKLING

Vi er nå enige om utforming av din nettportal. Våre designere ferdigstiller prosjektet. Ved overlevering tar vi en gjennomgang sammen og gjør eventuelt små justeringer.

d.

SUPPORT

I etterkant av levert prosjekt ønsker du sikkert å gjøre endrigner eller utvide med nye produkter og tjenester dere leverer. Vi er tilgjengelig 24/7 og hjelper deg så fort det lar seg gjøre.