Idag: torsdag, 18 juli, 2024 - 4:03

Hvem er NewIT AS

Vi er en totalleverandør av IT med fokus på kvalitet

Vi tilbyr et bredt spekter av løsninger til våre kunder. Dette inkluderer drift av server og pc-parker, utvikling av nettportaler og nettbutikker, samt overvåkning av backup og sikkerhet.

Vår styrke er lang fartstid blant våre medarbeidere. En god porsjon med erfaring og kreativitet kommer deg som kunde tilgode.

NewIT AS
Vi gir det lille ekstra...

NewIT AS er en totalleverandør av IT tjenester og utstyr, med avdelinger i Bergen og Haugesund. Selskapet består av kunnskapsrike og kompetente IT folk med 20-30 års erfaring mellom seg.
NewIT AS er selskap drevet av entusiaster med stor lidenskap for å levere over gjennomsnittet god service og gode løsninger til våre kunder.

VISJONER

Hva ønsker vi?

Våre mål er først å fremst å oppnå kunde tilfredshet, og aller helst 100% til en hver tid. Men å bli kjennetegnet som et IT-partner med stor takhøyde, en samarbeidspartner som stiller opp på kort varsel, og som leverer tjenester av høy kvalitet.

Ledelsen alene har over 40 års erfaring fra et bredt spekter innen IT, og med resten av teamet kan vi løse de aller fleste utfordringer. Kunnskapsnivået er høyt, noe vi kan skylde på interessen av faget.

Vårt tverrfaglige team tilbyr spisset kompetansen i ulike segmenter. Vi har det som kreves for å føre ditt selskap gjennom en digitaliseringsprosess.

Web oppdrag
0
VPN installasjoner
0
Skyløsninger
0
Samlet erfaring
0år
Hør med oss, det kan lønne seg!

La oss begynne
et fruktbart sammarbeid