Idag: lørdag, 15 juni, 2024 - 11:00
SKYTJENESTER

Skytjenester fra
NewIT Cloud

HVA ER EN SKYTJENESTE?

Skytjenester – det alle snakker om, men hva er egentlig skylagring? Kort forklart betyr å flytte IT-en sin til “skyen” det samme som å lagre data via Internett til en server utenfor bedriftens vegger.
På folkemunne sies det at skybasert data er lagret på internett, men dataen ligger egentlig på en server et eller annet sted i verden, som man får tilgang til fra internett.
Grunnen til at bedrifter velger skytjenester er for å utfase egne fysiske servere og heller leie en server over nett, som vedlikeholdes og driftes av noen andre.

HVORFOR SKYTJENESTE?

At skytjenester er i vinden om dagen, er ikke uten grunn. Med dagens teknologi kan du få samme hastighet over nett som om serveren hadde stått på bakrommet. Det er også i mange tilfeller mer fysisk sikkert med sky fordi egen bedriftsserver kan enklere bli ødelagt, ta fyr, få vannskade eller bli stjålet. I de fleste tilfellert er en skyløsning rimeligere å leie hos en skyleverandør enn å investere, drifte og vedlikeholde egen serverpark

- NewIT Cloud -
Skyløsning for din bedrift?

NewIT Cloud er en skytjeneste tilpasset kundens behov og ambisjoner. Denne tjenesten kan leveres som sentralisert og distribuert løsning, hvor brukerne arbeider lokalt.

En totalløsning for IT-drift, som er skalerbar og inkluderer vedlikehold, overvåkning og løpende oppdateringer. Med NewIT Cloud er din virksomhet grenseløs. Våre spesialister velger sammen med deg leveransemodell, slik at du kun betaler for tjenestene du trenger.

NewIT Cloud

Her er noe av det NewIT Cloud kan tilby din bedrift.

Klar for et samarbeid med oss?

Få en gratis analyse av din IT struktur og dine webtjenester.
Vi ringer deg, helt uforpliktende!